Vi frågar:

Vilket är ditt östgötska smultronställe?

ENKÄT. Vilket är ditt östgötska smultronställe?

Camilla Egberth
– Varamobaden i Motala, som är Nordens längsta insjöbad med 5 km lång sandstrand. Fantastisk strand och klart Vätternvatten. Jättefin plats både vår, sommar ,höst och vinter att vistas på.

Camilla Egberth – Varamobaden i Motala, som är Nordens längsta insjöbad med 5 km lång sandstrand. Fantastisk strand och klart Vätternvatten. Jättefin plats både vår, sommar ,höst och vinter att vistas på.

Anya Feltreuter
– Ett populärt utflyktsmål för mig och min familj är Naturum Tåkern. Roligt, lärorikt och med engagerad personal. Toppen att det dessutom är gratis och att det alltid finns något nytt att utforska för barnen. Ett annat smultronställe, som vi upptäckte förra året, är Hamnpiren i Motala. Där serveras alla möjliga sorters glass i supermysig miljö. Väl värt ett besök!

Anya Feltreuter – Ett populärt utflyktsmål för mig och min familj är Naturum Tåkern. Roligt, lärorikt och med engagerad personal. Toppen att det dessutom är gratis och att det alltid finns något nytt att utforska för barnen. Ett annat smultronställe, som vi upptäckte förra året, är Hamnpiren i Motala. Där serveras alla möjliga sorters glass i supermysig miljö. Väl värt ett besök!

Anders Gustafsson
– Sörby Rundloge Mjölby. En mäktigt byggnad där vi, Svartå Soffteater, har byggt upp en väldigt häftig teater. Tillbringar mycket tid där under våren och sommaren.

Anders Gustafsson – Sörby Rundloge Mjölby. En mäktigt byggnad där vi, Svartå Soffteater, har byggt upp en väldigt häftig teater. Tillbringar mycket tid där under våren och sommaren.

Publicerad 12 July 2017 12:00

Östgötatidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag