Vi frågar:

Vad ser du fram emot i höst?

Av
Carolina Fransson

MOTALA. Det är augusti och än är det mycket kvar av sommaren, men kanske har du börjat fundera över vad du ska göra i höst? Vi gick ner på stan för att fråga motalaborna vad de ser fram emot att göra.

Chrostoffer Rundgren
– Det ska bli kul att komma tillbaka till jobbet. Jag hobbar som sjuksköterska på US och kommer att ha varit ledig i sex veckor när jag kommer tillbaka.

Chrostoffer Rundgren – Det ska bli kul att komma tillbaka till jobbet. Jag hobbar som sjuksköterska på US och kommer att ha varit ledig i sex veckor när jag kommer tillbaka.

Albin Hultberg
Att klara proven i skolan. Jag går samhällsprogrammet på Platengymnasiet och börjar trean till hösten.

Albin Hultberg Att klara proven i skolan. Jag går samhällsprogrammet på Platengymnasiet och börjar trean till hösten.

Linda Lindberg
– Att träffa mina gamla elever igen. Jag är lärare i franska och engelska på gymnasiet. Sen ser jag fram emot att få tända ljus och pyssla i mitt nya hus.

Linda Lindberg – Att träffa mina gamla elever igen. Jag är lärare i franska och engelska på gymnasiet. Sen ser jag fram emot att få tända ljus och pyssla i mitt nya hus.

Monica Eliasson
– Jag ska ha semester i september och åka till Kroatien med husbilen då. Det ser jag fram emot.

Monica Eliasson – Jag ska ha semester i september och åka till Kroatien med husbilen då. Det ser jag fram emot.

Tony Westling
– Jag ska på en semesterresa till Mallorca i slutet av september. Det ser jag fram emot. Och så hoppas jag på en fin vinter sen med mycket snö.

Tony Westling – Jag ska på en semesterresa till Mallorca i slutet av september. Det ser jag fram emot. Och så hoppas jag på en fin vinter sen med mycket snö.

Publicerad 11 August 2017 06:00

Östgötatidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag