Femårsjubileet blev en succé

MOTALA. Det blev succé i år igen. Motalagalans femårsjubileum blev en riktig brakfest med skratt, glädje, dans och inspiration.

Under lördagskvällen rullades den röda mattan ut när den femte upplagan av Motalagalan arrangerades. Drygt 500 personer hade samlats i Team Sportia-hallen för att hylla och uppmärksamma företag, entreprenör och eldsjälar för sina insatser under det gångna året.

– Vi hade en jättehärlig kväll med mycket glädje och skratt och många välförtjänta vinnare. Personligen skulle jag säga att femårsjubileet toppade alla tidigare år, säger Margareta Hagman, projektledare för Motalagalan och minns tillbaka på några speciella ögonblicken från galakvällen.

– Mallboden som drivs av paret Thomas Isaksson och Ann Löfgren vann årets turismpris och eftersom Thomas inte kunde närvara vid galan då han var på semester i Florida ringde Johan Wester upp honom och gjorde en liveintervju via Skype. Berggrens källare med Dastan i spetsen drog igång någon slags ringdans och fick med sig flera hundrapersoner som dansade omkring i lokalen med händerna på varandras axlar. Hanna Topal vann företagarnas hederspris och var han verkligen värd, säger Margareta Hagman,

Gästerna underhölls av tjejgruppen Jamladies och galan leddes för andra året i rad utav den skånska komikern Johan Wester, känd från bland annat ”Hipp Hipp”.

Blir det en gala nästa år igen?

- Absolut, vi laddar för en sjätte gala nästa år och som vanligt kommer den att hållas veckan 45, säger Margareta Hagman,

Motalagalans vinnare

Årets Turismpris: Mallboden Café och Vandrarhem.

Årets Ekonomipris: Svenska Bussglas AB.

Årets Innovation: Impleo IT Solutions AB.

Årets Handelspris: Scorett.

Årets Marknadsförare: K-Entreprenad Mark AB.

Årets Mest Engagerade Företag: Berggrens Källare.

Årets Idrottsprestation: Maja Nilsson.

Årets Motalaförebild: Hans Isacsson.

Företagarnas Hederspris: Hanna Topal

Publicerad 13 November 2017 13:21

Östgötatidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag