Mantorp blev en mångmiljonär rikare i lördags, då någon kammade hem över 14 miljoner på Lotto. Svenska Spel har dock inte ännu fått kontakt med vinnaren.
Mantorp blev en mångmiljonär rikare i lördags, då någon kammade hem över 14 miljoner på Lotto. Svenska Spel har dock inte ännu fått kontakt med vinnaren.
Foto: Pressbild/Mostphotos
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Är du Mantorps nya mångmiljonär?

"Vet förmodligen inte att man har vunnit"


Här är vinnarraden:

Rätt rad Lotto 1 lördagen den 7 oktober 2017:
3-13-15-16-23-28-34.
Tilläggsnummer:
1-2-6-19.

MANTORP. Spelade du Lotto i lördags och lämnade in ditt spel på City Gross i Mantorp i lördags? Då finns det goda skäl att titta lite extra på den kupongen, om du inte redan gjort det.

Vid lördagens Lottodragning snurrades vinsterna fram, precis som vanligt. En rad, inlämnad på City Gross i Mantorp, stod ut i mängden och var värd hela 14 317 667 kronor, vilket är årets näst största Lottovinst.

Vinnaren har dock inte gett sig tillkänna.

– Vi har försökt att få kontakt med vinnaren sedan i lördags, utan resultat, och ingen har heller hört av sig till oss, säger Pierre Jonsson, vinstambassadör på Svenska Spel när vi når honom på måndagen.

Förmodligen, gissar Jonsson, vet vinnaren inte om att hen (eller de) blivit mångmiljonär(er).

– Vi vet ju inte om det är en eller flera som spelat tillsammans. Det brukar vara så att har man inte hört av sig vid det här laget vet man förmodligen inte om att man vunnit. Det kan vara någon som är bortrest, inte kommit ihåg eller hunnit rätta sitt spel, säger Pierre Jonsson.

 


Publicerad: 09. oktober 2017 10:49
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Östgötatidningen

Startsidan just nu
EFTERTEXTBANNERS