Magnus Bäcklund avslutar musiksommaren i Gästisparken tillsammans med Mjölby Stadsmusikkår. Foto:Pressbild
Magnus Bäcklund avslutar musiksommaren i Gästisparken tillsammans med Mjölby Stadsmusikkår. Foto:Pressbild
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

De gästar GästisparkenMJÖLBY. Imorgon drar musiksommaren i Gästisparken igång. Som vanligt blir det en mix av lokala och rikskända artister som underhåller på onsdagskvällarna i sommar.

De musikaliska onsdagskvällarna i Gästisparken började redan i slutet av 1990-talet och har vid det här laget blivit en mångårig och av många uppskattad sommartradition.

Årets program av ”Musik i Gästis” drar igång imorgon, 31 maj, då Östgötabandet spelar och håller i musikkryss. Nästa vecka, 7 juni, är det blåsaren Anders Ellman som står på scenen tillsammans med Kulturskolans Storband BRBB. En vecka senare, 14 juni, står Anders Hane, Helene Hjertstedt och Mjölby Storband för musiken. Onsdag 21 juni gästas Mjölby av barnens favorit Nassim Al Fakir som uppträder med Mjölby Ungdomsmusikkår.

28 juni blir det allsångskväll med Kevin Lehnberg som backas upp av delar av kören Joyvoice och Mjölby Musiksällskap.

Därefter väntar några veckors uppehåll innan 26 juli, då det är Robin Carlsons och Ingela Svenssons tur att underhålla Mjölbypubliken. Duon kompas av ”Värsta Bästa Bandet”.

Årets musiksommar i Gästisparken avslutas 9 augusti med sångaren Magnus Bäcklund. Även han kommer att bjuda in publiken till allsång. Bäcklund – och publiken – kommer att ackompanjeras av Mjölby Stadsmusikkår.

”Musik i Gästis”, som är ett kostnadsfritt arrangemang, firar 20 år och lagom till jubileet har det byggts en ny scen i Gästisparken i Mjölby.


Östgötabandet spelar imorgon, 31 maj.
Östgötabandet spelar imorgon, 31 maj.
Foto: Pressbild

Publicerad: 30. maj 2017 06:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Östgötatidningen

Startsidan just nu
EFTERTEXTBANNERS