Boris René (t.h.) är en av gästartisterna i Allsång på Gästis i sommar. Magnus Bäcklund är allsångsledare och framträder också i Gästisparken i Mjölby i augusti. Foto: Pressbild
Boris René (t.h.) är en av gästartisterna i Allsång på Gästis i sommar. Magnus Bäcklund är allsångsledare och framträder också i Gästisparken i Mjölby i augusti. Foto: Pressbild
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Dubbelt upp för musik i Gästis


Musik i Gästis
Onsdagar klockan 18:30
27 juli – Robin & Ingela med
Värsta Bästa Bandet
9 augusti – Magnus Bäcklund & Mjölby Stadsmusikkår

Allsång på Gästis
Torsdagar kl 19 (insläpp fr. 17:30)
13 juli Hanna von Spreti
20 juli CajsaStina Åkerström
27 juli Patrik Isaksson
3 augusti Boris René
10 augusti Micke Syd & Tommy Ekman

MUSIK. Det finns en viss risk för missförstånd när man pratar om musiksommaren i ”Gästis”.

I Mjölby arrangeras sedan många år tillbaka ”Musik i Gästis”, i sommar vid sju olika tillfällen.  Av sommarens program kvarstår två framträdanden; Robin & Ingela, med efternamnen Carlson och Svensson, står på Gästisparkens scen 26 juli tillsammans med Värsta Bästa Bandet. Onsdag 9 augusti avslutas säsongen med artisten Magnus Bäcklund som sjunger tillsammans med Mjölby Stadsmusikkår.

På Borensbergs Gästgivaregård anordnas för fjärde året allsångskvällar under namnet ”Allsång på Gästis”. Precis som tidigare med redan nämnda Magnus Bäcklund som allsångsledare.

Här drar musiksommaren igång 13 juli då Hanna von Spreti, med rötterna i Motala, är gästartist. Veckan därpå, 20 juli, kan man gissa att det kommer att framföras en och annan visa, då CajsaStina Åkerström står på Gästisscenen.

27 juli gästar Patrik Isaksson Borensberg och Gästgivaregården och veckan där efter, 3 augusti, kommer Boris René, känd från bland annat Melodifestivalen.

Allsångssommaren i Borensberg avslutas 10 augusti med en riktig nostalgitripp, då Micke Syd, tidigare trummis i Gyllene Tider, och Tommy Ekman, tidigare medlem i  grupperna Style och Freestyle, står för musiken.

 

 

 


Publicerad: 07. juli 2017 06:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Östgötatidningen

Startsidan just nu
EFTERTEXTBANNERS