Fritidsgårdarna i Mjölby och Mantorp får 
10 000 kronor var från Föreningen för Östergötland Barn (FÖB).
Fritidsgårdarna i Mjölby och Mantorp får 10 000 kronor var från Föreningen för Östergötland Barn (FÖB).
Foto: Pernilla Alsén
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Fritidsgårdar tilldelas pengar


MJÖLBY/MANTORP. Föreningen för Östergötlands barn (FÖB) uppmärksammar fritidsgårdarna i Mjölby och Mantorp genom att ge dem 10 000 kr vardera att använda i sin verksamhet.

Pengarna kommer bland annat från ”Vinterkonserten 2016”, dessutom väljer många att ge ett ekonomiskt bidrag till FÖB vid exempelvis uppvaktningar och begravningar.

– Vi har fått in mycket pengar och vår ambition är att alla pengar ska ut till våra barn och ungdomar i Mjölby kommun. Vi i styrelsen tycker att det är trevligt om det kommer många till del och fritidsgårdarna i vårt distrikt gör ett fantastiskt arbete med våra kids, säger Anna Frey som är ordförande för FÖB Mjölby Vifolkas lokalavdelning.

Hon berättar också att föreningen kommer att fortsätta att samarbeta med diakonin i Mjölby och Mantorp, där man hjälper många barnfamiljer, och planerar även för ytterligare en konsert med Kevin Lehnberg framöver.

– Det blir för femte året och vi är så stolta över att få den möjligheten. Publiken har stöttat den konserten varje år och vi har fått in närmare 20 000 kr under åren, berättar Anna Frey.


Publicerad: 04. januari 2017 06:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Östgötatidningen

Startsidan just nu
EFTERTEXTBANNERS