Det här stör vi oss mest på hos våra kollegor

Endast en av fem stör sig inte på något

ÖSTERGÖTLAND. Är du glömsk, slarvig, sjusovare eller en orderspruta? Då kan du vara den som dina kollegor stör sig på. Här är hela listan på vad som irriterar oss mest på arbetsplatsen.

Om du inte vill gå dina kollegor på nerverna ska du se till att städa upp efter dig och komm i tid. Är du chef ska du vara försiktig med att ge för många order. Opinions- och marknadsundersökningsföretaget YouGov har frågat svenskarna vilka situationer som irriterar dem mest på arbetsplatsen.

Och så här ser listan ut:

På första plats över de situationer som irriterar oss mest på arbetsplatsen finns kollegor som inte städar upp efter sig i köket och badrummet. 2 av 5 blir irriterade över detta. På andra plats kommer kollegor som ofta kommer för sent. Det irriterar 1 av 3. Tredjeplatsen går till chefer som styr och ställer för mycket. 1 av 4 blir irriterade över detta.

Många sjukdagar, omedvetna ljud från kollegor, till exempel kollegor som nynnar, suckar, slår med fötterna i golvet, ligger också högt på listan över situationer som irriterar oss på arbetsplatsen.

Publicerad 20 January 2018 12:00

Östgötatidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag