Anders Wahlgren och Carina Andersson på Bil & Båtinredarna Boxholm Motala AB.

Anders Wahlgren och Carina Andersson på Bil & Båtinredarna Boxholm Motala AB.

De är årets nyföretagare

Av
Pernilla Alsen

Pernilla Alsen

BOXHOLM. Utmärkelsen ”Årets Nyföretagare i Västra Östergötland” går till Anders Wahlgren och Carina Andersson på Bil & Båtinredarna Boxholm Motala AB.

Det är styrelsen i Nyföretagarcentrum Västra Östergötland som har utsett Anders Wahlgren och Carina Andersson till Årets Nyföretagare 2016, ett pris som delades ut igår.
Företaget Bil & Båtinredarna startade för två år sedan och drivs av sadelmakare Anders Wahlgren och Carina Andersson som är sömmerska. Båda har en lång och gedigen erfarenhet av hantverket samt en bred kunskap av olika material och företaget riktar sig dels till bil- och båtägare och tillverkar bland annat nya kapell, inredningar till båtar och bilar samt motorcykel- och mopedsadlar. Företaget utför även reparationer av exempelvis kapell och förtält till och husvagnar.

Motivering: ”Anders Wahlgren och Carina Andersson är entreprenörer som utifrån en gedigen hantverkskunnighet och ett jordnära, relationsbyggande och långsiktigt förhållningssätt målmedvetet utvecklar sin verksamhet. Steg för steg. Bit för bit.”

Publicerad 07 October 2016 11:16