Gifte och skilde sig i tv

MJÖLBY.

Under våren har tittarna fått följa tre par i SVT:s "Gifta vid första ögonkastet". En av de som gifte sig med en främling var Sam Gustafsson från Mjölby.

Av
Pernilla Alsén

I Tv-programmet "Gift vid första ögonkastet" matchas tre par ihop av en expertgrupp. Första gången de träffas är vid vigseln och därefter får tv-tittarna följa paren de följande veckorna, med förhoppningen att kärlek ska uppstå.

25-åriga Sam Gustafsson från Mjölby gifte sig med Magnus Carlsson från Stockholm.

Under flera avsnitt kan man se Sam och Magnus, liksom de andra två paren, åka på bröllopsresa och flytta ihop. Men ganska snart står det klart att det inte finns någon gnista dem emellan.

– Jag gick inte in med några förväntningar alls, så jag blev inte besviken att det inte uppstod någon kärlek mellan oss, säger Sam.

I näst sista avsnittet får tittarna se hur Sam och Magnus beslutat sig för att skilja sig.

Sam är ganska kritisk till hur tv-programmet vinklats. Till en början tyckte han att det kändes helt okej att se sig själv på tv.

– Då lyste min personlighet genom rutan, men ju längre in i säsongen desto mindre av mig får man se, säger Sam som menar att SVT valde att vinkla det så att det såg ut om att det var Magnus som tog initiativet till skilsmässa, medan det enligt Sam i själva verket var tvärtom.

Sam Gustafsson säger att han inte är besviken över att det inte uppstod någon kärlek mellan honom och Magnus, som han matchades ihop med.

Sam Gustafsson säger att han inte är besviken över att det inte uppstod någon kärlek mellan honom och Magnus, som han matchades ihop med. Foto: Pernilla Alsén

Publicerad 02 May 2018 13:16