Nu är examensarbetet klart

MJÖLBY. Uppdraget är slutfört. Eleverna på Mjölby kommuns kockutbildning för vuxna har under våren i ett projektarbete tagit fram och planerat för en bröllopsmiddag. Ett bröllopspar efterlystes i Östgötatidningen och de lyckliga tu blev Frida Knutsson och Christan Carlsson, som gifte sig på Pingstafton. Trerättersmiddag, tårta och dukning för ett 40-tal gäster liksom mycket annat fix stod på eleverna schema den här dagen. Såväl brudpar som bröllopsfixare säger sig vara mycket nöjda med resultatet.

– Vi är så nöjda! Jag hatar pastell och ton i ton, älskar tårtan och dess färger, den var så jag. Även blommorna var klockrena – verkligen jag, säger bruden Frida Knutsson.

– Eleverna hade verkligen läst av brudparet och levererade en meny som passade dom, berömmer Maria Pettersson, stolt och glad lärare

Frida Knutsson och Christian Carlsson gifte sig på pingstafton.

Frida Knutsson och Christian Carlsson gifte sig på pingstafton. Foto: Privat

– Eleverna hade verkligen läst av brudparet och levererade en meny som passade dom, berömmer Maria Pettersson, stolt och glad lärare. På bilden syns även Josefin Levin, Sanna Norrbin, Maria Gustafsson och Ellinor Didriksson.

– Eleverna hade verkligen läst av brudparet och levererade en meny som passade dom, berömmer Maria Pettersson, stolt och glad lärare. På bilden syns även Josefin Levin, Sanna Norrbin, Maria Gustafsson och Ellinor Didriksson. Foto: Privat

Publicerad 25 May 2018 00:00

Östgötatidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag