Nya allsångskvällar på Gästis

BORENSBERG

. Den populära och återkommande traditionen med ”Allsång på Gästis” återkommer även i sommar. För femte året i rad arrangeras allsångskvällar på Borensbergs Gästgivaregård under ledning av artisten och sångaren Magnus Bäcklund.

Årets program bjuder på såväl schlager och rock som visor och musikal, detta under fem kvällar i juli och augusti.

Allsångssommaren börjar 12 juli med Johan Boding som gästartist. Boding har de senaste åren turnerat med sina hyllade Queen-konserter och är i år en av artisterna i ”Janne Schaffer möter Ted Gärdestad i Sol, vind & vatten”. Han har även körat till många kända artister och turnerat med Rhapsody in Rock. Dessutom väntas den populära servitrisen "Vera" dyka upp.

Veckan därpå, 19 juli, är det schlagerartisten Linda Bengtzing som står på Gästisscenen. Bengtzing tar med sig hits som ”Jag ljuger så bra”, ”Alla flickor” och ”Värsta schlagern”. Samma kväll kommer även Alexander Strandell, känd från bland annat "Idol".

Nanne Grönvall kommer till Borensberg 26 juli. Grönvall har många kända hits i bagaget, bland annat ”Avundssjuk” och ”Kom och håll om mig”.

2 augusti gästas Gästis av Jack Vreeswijk, som bland annat sjunger sin fars – Cornelis Vreeswijks – visor. Den här kvällen gästar även John Daniel & Malin Bratt.

Allsångssäsongen avslutas 9 augusti med Micke ”Syd” Andersson och Susie Päivärinta.

Publicerad 06 June 2018 00:00

Östgötatidningens nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag