Dags för årets Boxoholmskalas

BOXHOLM

. Precis som förra året kan den som vill fira in sommaren med ett riktigt kalas. Musik, teater och bio är bara en del av det som Boxholmskalaset bjuder på i år.

Av
Pernilla Alsén

Bakom Boxholmskalaset, som till största delen finansieras av bidrag från Carl Tryggers stipendiefond, står föreningen På Gång i Boxholm som består av en rad lokala organisationer, föreningar och företag.

Hoppborg, hinderbana, ansiktsmålning, fiskdamm, segways och bumperballs är några av de lekfulla aktiviteterna som arrangören lockar med.

– Vi hoppas att många familjer kommer. Här kan man stanna hela dagen om man vill, säger Ida Lyckbåge, en av föreningens styrelsemedlemmar.

Förutom redan nämnda aktiviteter kommer det att bli musikunderhållning med Tine Röjås, Nils-Peter Vaggelyr och bandet Trijord. Dessutom visas teaterföreställningen "Mamma, pappa, troll" med underhållaren Johan Östberg.

– Vi är så glada att vi får vara i vår fina folkpark med sin vackra miljö, säger Ida Lyckbåge.

Boxholmskalaset börjar med marsch med musikkåren, från ICA:s parkering till Folkets park där festligheterna pågår mellan klockan 11 och 17. Därefter blir det utebio, då filmen "Djungelgänget" visas i parken.

Publicerad 27 June 2018 00:00