Hantverk med inriktning finsnickeri var ett av många program på som lockade nyfikna till besök under Dackeskolans öppet hus.

Hantverk med inriktning finsnickeri var ett av många program på som lockade nyfikna till besök under Dackeskolans öppet hus. Foto: Tobias Josefsson

Kunskap och kreativitet på Dackeskolan

Av
Tobias Josefsson

MJÖLBY. Dackeskolan, som är en del av Mjölby Gymnasium, öppnade i går upp portarna. De olika gymnasieprogrammen presenterade sig, främst för blivande gymnasieelever som snart ska välja program inför höstterminen, men även för allmänheten. De många UF-företag som visade upp och sålde sina produkter på julmarknaden var också en viktig del av den uppskattade kvällen.

UF-företaget Dacke Deli (t.v.) tilldelades utmärkelsen ”Bästa affärsidé” och en värdecheck på 1 000 kronor. Företaget består av Oscar Andersson, Stina Andersson och Albin Hedlund. Till höger: Unity Design UF som drivs av Vincent Hessedahl och Alva Lindh.

UF-företaget Dacke Deli (t.v.) tilldelades utmärkelsen ”Bästa affärsidé” och en värdecheck på 1 000 kronor. Företaget består av Oscar Andersson, Stina Andersson och Albin Hedlund. Till höger: Unity Design UF som drivs av Vincent Hessedahl och Alva Lindh. Foto: Tobias Josefsson

Publicerad 23 November 2018 16:51