Sveriges talman Andreas Norlén är

Sveriges talman Andreas Norlén är "Årets gäst" under Motala Expo. Foto: Pressbild

Norlén gästar Motala Expo

Av
Pernilla Alsén

MOTALA. Sveriges talman Andreas Norlén, minst sagt varit i händelsernas centrum sedan riksdagsvalet i september, gästar årets Motala Expo.

Högaktuella Norlén, med rötterna i just Motala, är "Årets gäst" under företagsmässan som arrangeras i mars. Tidigare har namn som Ilmar Reepalu, Jens Spendrup, Susanne Boll samt senast journalisterna Johan och Niklas Orrenius gästat Motala Expo.

Under Motala Expo kommer Andreas Norlén bland annat att berätta om uppväxten i Ödeshög och Motala, om karriären och hur han upplevt den turbulenta hösten och den nya rollen som Sveriges talman.

Mycket hedrande att få vara årets gäst

– Det är mycket hedrande att få vara årets gäst på Motala Expo. Jag vet att det är en både viktig och trevlig mötesplats för företag, kunder och allmänhet. Med nätverkande, kontakter och erfarenhetsutbyten stärks både näringsliv och regionen i stort, säger Norlén i ett pressmeddelande.

Motala Expo arrangeras 15-16 mars i Team Sportiahallen med omkring 120 utställande företag på plats. Andreas Norlén gästar mässan på lördagen, 16 mars, klockan 11.

Publicerad 16 January 2019 00:00