Trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson kommer till Borensbergs bibliotek för att inspirera och ge tips.

Trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson kommer till Borensbergs bibliotek för att inspirera och ge tips. Foto: Pressbild/Pernilla Bergdahl

Trädgårdstips i Borensberg

"Vill gärna inspirera andra att se trädgården som ett ställe att tycka om"

BORENSBERG.

Tillhör du dem som går och längtar till våren? Kliar det i de gröna fingrarna? På måndag kommer trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson till Borensbergs bibliotek för att inspirera och ge råd.

Av
Pernilla Alsén

Gunnel Carlson, bland annat känd från tv-programmen Go' kväll och Gröna rum, kommer till Borensberg för att berätta om trädgårdar hon sett, trädgårdsmästare som inspirerat och växter hon älskar. Dessutom utlovas en hel del gröna råd, så här i februari.

– Min stora passion är trädgård och jag vill gärna inspirera andra till att se trädgården som ett ställe att tycka om och gilla utan att känna press och stress. Trädgården ska vara en plats som ger välbehag och inspiration, inget annat, säger Gunnel Carlsson inför besöket i Borensberg.

"Mina, dina och allas våra gröna rum" - en föreläsning med Gunnel Carlson - hålls på Borensbergs bibliotek måndag 18 februari, klockan 18-19. Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket. Begränsat antal platser.

Publicerad 14 February 2019 11:53