Andreas Karlsson från Boxholm skrapade triss i tv i morse.

Andreas Karlsson från Boxholm skrapade triss i tv i morse. Foto: Pressbild

Boxholmsbo skrapade triss i tv

Vann 100 000 kronor till husrenovering

BOXHOLM.

Anderas Karlsson från Boxholm skrapade i morse hem 100 000 kronor i direktsändning. Pengar som kommer väl till pass för en nybliven villaägare.

Av
Pernilla Alsén

Andreas Karlsson, 27, prenumererar på Triss och brukar spara på vinstlotterna en tid så att han kan byta till sig en ordenlig hög då och då. Det var vad som hände i december, då han för tidigare vinster bytte till sig 18 nya lotter på ICA-butiken i Boxholm. En av lotterna visade sig innehålla tre tv-apparater, vilket betyder att man får skrapa triss i TV4:s Nyhetsmorgon.

I morse var det dags. Andreas valde lott nummer tre och skrapade fram 100 000 kronor. Vinsten ska han och sambon använda till renovering av det nyinköpta huset.

– Det blir nog dränering till att börja med. Det finns ju lite att göra, vi kommer nog göra det mesta själva, men dränering är lite väl mycket jobb, säger Andreas Karlsson.

Steffo Törnquist, själv östgöte, som ledde programmet tillsammans med Jenny Strömstedt, tog tillfället i akt – nu när de hade en boxholmare i studion – att nämna det pågående ostupproret och önska Boxholmsborna lycka till med sin ost.

Publicerad 21 February 2019 13:01