Mia Bremer, Restaurang Hörnet i Vadstena, och Caroline William, Motala Djurklinik, har bjudits in till Prins Daniels Entreprenörsdag.

Mia Bremer, Restaurang Hörnet i Vadstena, och Caroline William, Motala Djurklinik, har bjudits in till Prins Daniels Entreprenörsdag. Foto: Arkivbild/Privat

Kunglig inbjudan till Bremer och William

MOTALA/VADSTENA.

Mia Bremer och Caroline William har bjudits in till Prins Daniels Entreprenörsdag, för sina fina företagarinsatser.

Av
Pernilla Alsén

Varje år bjuds tio unga entreprenörer till till Prins Daniels Entreprenörsdag via Nyföretagarcentrum – två av dessa kommer från västra Östergötland; Caroline William, som driver Motala Djurklinik och Mia Bremer som driver Restaurang Hörnet i Vadstena.

Entreprenörsdagen, som beskrivs som ett nätverkande event, är en del av Prins Daniels Fellowship med syftet att lyfta fram och inspirera unga företagare.

Williams och Bremer har hyllats för sitt företagande tidigare. Caroline William utsågs förra året till Årets nyföretagare i Västra Östergötland och Mia Bremer var nominerad i samma tävling och gick där, som en av tre finalister, vidare till NyföretagarCentrum Sveriges tävling Årets unga nyföretagare i Sverige 2018.

Entreprenörsdagen arrangeras 9 april av Prins Daniels Fellowship och Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin.

Publicerad 01 March 2019 08:44