Landslagsspelarna Stina Blackstenius, Kosovare Asllani, Caroline Seger och Olivia Schough kommer att ringa upp sina fans under VM.

Landslagsspelarna Stina Blackstenius, Kosovare Asllani, Caroline Seger och Olivia Schough kommer att ringa upp sina fans under VM. Foto: Pressbild

Stina ringer upp svenska fans under VM

FOTBOLL. Den 11 juni spelar det svenska damlandslaget sin första match i fotbolls-VM. Är du nyfiken på stämningen i landslagstruppen? Vill du hylla, peppa eller kanske trösta våra svenska hjältinnor? Under VM kommer spelarna att ringa upp svenska fans.

Av
Carolina Fransson

Tillsammans med huvudsponsorn Svenska Spel kommer landslagsspelarna Stina Blackstenius, Kosovare Asllani, Caroline Seger och Olivia Schough att ringa hem till svenska fans för att prata om allt mellan himmel och fotbollsplan.

På sajten pratamedlandslaget.se kan svenska fans registrera sina telefonnummer för chansen att få ett samtal under VM. Ringer det sedan från 072-971 23 25 så är det bäst att svara, för då är det någon av spelarna som ringer.

– Det ska bli riktigt kul att prata med våra supportrar under VM. Efter en bra match ser jag fram emot skarpa matchanalyser. Vi får nog räkna med en hel del tips också, samtidigt som det kanske vore skönt att även prata om något helt annat än fotboll. Då tar jag gärna en schlagerälskare på tråden, säger Olivia Schough i ett pressmeddelande.

Midsommarfirande står också på samtalsagendan:

– Vi ska ju ta oss till slutspel, vilket innebär att vi missar midsommarfirandet hemma i Sverige. Det kommer jag att sakna, men jag får kanske ta del av fansens midsommar istället. Och jag firar ju faktiskt hellre ett guld tillsammans med supportrarna, kommenterar Stina Blackstenius.

Anmälan till samtalslinjen är öppen fram till 9 juni.

Publicerad 28 May 2019 14:01