ANNONS

Det våras för Vadstena nya teater

Efter ett fantastiskt 2018 så laddar vi om för 2019. Först ut är 2 föreställningar där vi hyllar DAVID BOWIE. Hans musik är tidlös och vi framför den på vårt sätt.

Under våren spelas ”KÄRLEKENS MYSTERIUM” och SISTA MINUTEN” sina sista föreställningar. Vi har lagt till en extra säsong för båda så de varit välbesökta och väldigt roliga att spela.

Men det är alltid sorgligt när en föreställning tar slut men som tur är har vi nya idéer att hugga tag i.

Den 5 april blir det premiär på ” NÄR FRAMTIDEN VAR VÅR”

Där möts tre folkkära människor i ny tappning -Beppe Wolgers, Lars Ekborg och Monica Zetterlund. Tre temperament möts och gestaltas av Roland Chantre, David Sennerstrand och Therese Klenfeldt.

På piano har vi Johan Ravelid som fått artistnamnet Jan ”Topsy” Egerblad. Det kommer finnas en känsla av 60-tal. Flera av våra gäster kommer känna igen sig medan andra inte ens var födda.

Till sommaren återkommer ”ELLEN KEY OCH LJUSET PÅ STRAND” för fjärde gången. Det blir åtta föreställningar i slutet av juli och början av augusti. Och varför inte passa på att besöka Ellen Keys Strand vid Omberg. Det var två spännande kvinnor som bodde där.

Under våren börjar vi även repetera ” SÅ MYCKET BRA” som är vårt arbetsnamn på höstens nya produktion.

Där blir vi fyra tjejer, eller vad man nu ska kalla oss som gör en föreställning med musik av kvinnliga låtskrivare blandat med diverse galna upptåg. Vi är ännu i planeringsstadiet så vi vet inte ännu hur slutresultatet ser ut. Men det är en spännande process där alla deltar, även vår fyramannaorkester.

Slutligen har vi ett par spännande personer som kommer att bli intervjuade av Ines och Vera på våra ”SOFFKVÄLLAR”. Håll koll på vår hemsida http://www.vadstenanyateater.se/ eller facebooksida så ni hinner beställa biljetter innan de tar slut.

Så efter tre veckors vila och städning är vi i full fart igen. GLAD VÅR!