ANNONS

Följ med på en fullspäckad temaresa

Nu kan du följa med på en temaresa fullspäckad av intressanta upplevelser från morgon till kväll. Upplev Mardin i Turkiet, ett Annorlunda Gotland eller en Mat & Vin resa till Toscana Italien.

Resan till Toscana är mitt favoritresemål, som vi nu återvänder till för sjätte gången.

Bra för själen med god mat och vin och fantastiska landskap, säger Lars-Gunnar Samuelsson, chef för LG Temaresor.

1986 startade Lars-Gunnar Samuelsson LG Temaresor. Då han själv har ett stort reseintresse, pratar tyska och engelska och har många vänner utomlands föll det sig naturligt att det var ett företag inom resebranschen han skulle driva. Han är själv med på alla resor han anordnar och ser till så att resenärerna blir nöjda med sina upplevelser.

LG Temaresor har genom åren bland annat ordnat skidresor till Österrike och Italien, mat- och vinresor till Italien och resor till Oktoberfesten i Tyskland. I sommar blir det resor till Turkiet, Gotland och Toscana. Lars-Gunnar Samuelsson berättar att LG Temaresor riktar sig till alla målgrupper.

Ja, så är det. Till Annorlunda Gotland till exempel är det alla åldrar som följer med och hittills har en person som är 91 år anmält sig,

Till Toscana kan jag tänka mig att alla som vill uppleva något annorlunda, för själen, maten och upplevelsen, vill följa med, säger han.

Som Motalabo har jag sett att behovet finns för personliga resor, men ej till för höga priser och med olika teman och inriktning.

Lars-Gunnar Samuelsson brukar ordna fem till sex resor om året. Förutom nu i mars resa till EM kvalet I Oslo på Ullevål, Norge mot Sverige, Lagerbäck mot Janne Andersson.

Sedan i Maj till Mardin Turkiet. I juni Annorlunda Gotland med Lena, född på Gotland och i höst en mat- och vin resa till Toscana, VILLA II Paradisino och Florens!