Peter Frejhagen
– Min absoluta favvoplats här i Östergötland är Östad Golf utanför Väderstad. Hit åker jag för att äta en god lunch med vänner, spela lite golf eller bara ta en kaffe, snacka och njuta.
Peter Frejhagen – Min absoluta favvoplats här i Östergötland är Östad Golf utanför Väderstad. Hit åker jag för att äta en god lunch med vänner, spela lite golf eller bara ta en kaffe, snacka och njuta.
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Vi frågar: Vilket är ditt östgötska smultronställe?

ENKÄT. Vilket är ditt östgötska smultronställe?


Camilla Egberth
– Varamobaden i Motala, som är Nordens längsta insjöbad med 5 km lång sandstrand. Fantastisk strand och klart Vätternvatten. Jättefin plats både vår, sommar ,höst och vinter att vistas på.
Camilla Egberth – Varamobaden i Motala, som är Nordens längsta insjöbad med 5 km lång sandstrand. Fantastisk strand och klart Vätternvatten. Jättefin plats både vår, sommar ,höst och vinter att vistas på.

Anya Feltreuter
– Ett populärt utflyktsmål för mig och min familj är Naturum Tåkern. Roligt, lärorikt och med engagerad personal. Toppen att det dessutom är gratis och att det alltid finns något nytt att utforska för barnen. Ett annat smultronställe, som vi upptäckte förra året, är Hamnpiren i Motala. Där serveras alla möjliga sorters glass i supermysig miljö. Väl värt ett besök!
Anya Feltreuter – Ett populärt utflyktsmål för mig och min familj är Naturum Tåkern. Roligt, lärorikt och med engagerad personal. Toppen att det dessutom är gratis och att det alltid finns något nytt att utforska för barnen. Ett annat smultronställe, som vi upptäckte förra året, är Hamnpiren i Motala. Där serveras alla möjliga sorters glass i supermysig miljö. Väl värt ett besök!

Anders Gustafsson
– Sörby Rundloge Mjölby. En mäktigt byggnad där vi, Svartå Soffteater, har byggt upp en väldigt häftig teater. Tillbringar mycket tid där under våren och sommaren.
Anders Gustafsson – Sörby Rundloge Mjölby. En mäktigt byggnad där vi, Svartå Soffteater, har byggt upp en väldigt häftig teater. Tillbringar mycket tid där under våren och sommaren.

Publicerad: 12. juli 2017 12:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Östgötatidningen

Startsidan just nu
EFTERTEXTBANNERS