Jonna Andersson, fotbollsspelare från Mjölby 
– Såklart fotbollsåret med LFC och så EM i Holland där jag ska kriga mig till en plats i truppen.
Jonna Andersson, fotbollsspelare från Mjölby – Såklart fotbollsåret med LFC och så EM i Holland där jag ska kriga mig till en plats i truppen.
Foto: Pernilla Alsén
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Vi frågar: Vad ser du mest fram emot 2017?

Fredrik Virtanen, kulturjournalist och programledare från Motala 
– Globalt hoppas jag att världens högerradikala rörelser slutar växa. Figurer som Donald Trump och hans regering är ju inte bara rasistiska utan även klimathotsförnekare, abortmotståndare och antifeminister. Privat önskar jag att 10 kilo försvann, eller åtminstone sju.
Fredrik Virtanen, kulturjournalist och programledare från Motala – Globalt hoppas jag att världens högerradikala rörelser slutar växa. Figurer som Donald Trump och hans regering är ju inte bara rasistiska utan även klimathotsförnekare, abortmotståndare och antifeminister. Privat önskar jag att 10 kilo försvann, eller åtminstone sju.
Foto: Privat

Hanna von Spreti, musikalartist från Motala 
– Sedan turnén med Flashdance blev inställd har jag ingenting planerat, mer än att njuta av tiden med lilla Astrid.
Hanna von Spreti, musikalartist från Motala – Sedan turnén med Flashdance blev inställd har jag ingenting planerat, mer än att njuta av tiden med lilla Astrid.
Foto: Dino Soldin

Niklas Orrenius, journalist från Motala 
– Jag hoppas hitta en stuga att hyra i Östergötland, där jag kan vara på somrarna. Det är allt jag önskar mig.
Niklas Orrenius, journalist från Motala – Jag hoppas hitta en stuga att hyra i Östergötland, där jag kan vara på somrarna. Det är allt jag önskar mig.
Foto: Åsa Sjöström

Ulrika Stålknapp, chef Arbetsförmedlingen Motala Mjölby, från Ödeshög 
– Jag har just avslutat mitt första intensiva halvår på posten och ser fram emot att kunna fortsätta mitt uppdrag med all min nya kunskap. Jag hoppas kunna göra skillnad i vår region och att fortsätta med goda samarbeten med kommunerna.
Ulrika Stålknapp, chef Arbetsförmedlingen Motala Mjölby, från Ödeshög – Jag har just avslutat mitt första intensiva halvår på posten och ser fram emot att kunna fortsätta mitt uppdrag med all min nya kunskap. Jag hoppas kunna göra skillnad i vår region och att fortsätta med goda samarbeten med kommunerna.
Foto: Pernilla Alsén

Publicerad: 30. december 2016 06:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Östgötatidningen

Startsidan just nu
EFTERTEXTBANNERS