Landshövdingen Carl Fredrik Graf delar ut priset Årets företagare på Mjölby forum i maj.

Landshövdingen Carl Fredrik Graf delar ut priset Årets företagare på Mjölby forum i maj. Foto: Pernilla Alsén/Arkiv

Landshövdingen till Mjölby

Korar ”Årets Företagare” på nya mässan

MJÖLBY.

Den 8-9 maj arrangeras nya företagsmässan Mjölby forum. Då kommer landshövdingen Carl Fredrik Graf att dela ut priset Årets företagare.

Av
Lotta Hofström

Sedan drygt 20 år delas priset ut lokalt, regionalt och nationellt. I Mjölby har utmärkelsen tidigare delats ut på den lokala företagsbanketten. Priset går till en företagare som utmärkt sig som kreativ, företagsam, som en förebild och inspirationskälla samt tar samhällsansvar.

– Vi ser fram emot att få dela ut detta viktiga och högtidliga pris på Mjölby Forum. I sammanhanget med ett stort antal lokala företag och mässbesökare får vi möjlighet att verkligen hylla en entreprenör som stuckit ut lite extra i år. Alla som vill har möjlighet att vara på plats för offentliggörande för att fira vinnaren tillsammans med oss och givetvis känns det extra högtidligt att vi har äran att ha Landshövdingen med under ceremonin, säger Bengt Liljedahl, som är Företagarnas ordförande i Mjölby i ett pressmeddelande.

På Mjölby Forum får företag med arbetsplats i kommunen en egen näringslivsmässa. 70 utställarplatser kommer att finnas och allmänheten kan besöka på lördagen.

Mjölby Forum arrangeras av föreningen Växtkraft i Mjölby kommun i samarbete med kommunen och tio lokala företag. Nya mässan blir en del av Växtkrafts och kommunens arbete för ett ett bättre företagsklimat samt för att bidra till fler nätverksskapande företagsaktiviteter.

Publicerad 17 December 2019 11:57