Fastighetsmäklarna Elin Berggren, Fredrik Öst och Camilla Lindgren säljer i Mjölby, Skänninge, Mantorp, Boxholm och Ödeshög.

Fastighetsmäklarna Elin Berggren, Fredrik Öst och Camilla Lindgren säljer i Mjölby, Skänninge, Mantorp, Boxholm och Ödeshög. Foto: Pressbild

Lokala fastighetsmäklare prisades

"Månadsrekord både på oktober och november"

MJÖLBY.

En lokal mäklarbyrå har prisats för sin bobutik. "Det känns ju fantastiskt roligt", säger fastighetsmäklaren Camilla Lindgren.

Av
Lotta Hofström

Svensk Fastighetsförmedling i Mjölby blev utsedda till månadens butik i november. Fastighetsmäklarna säljer i Mjölby, Skänninge, Mantorp, Boxholm och Ödeshög.

– Vi har haft ett väldigt bra år, där vi då har gjort månadsrekord både på oktober och november. Vi har gjort våra bästa månader någonsin, säger Camilla Lindgren.

Orsakerna till succémånaden är flera. Teamet arbetar mer systematiskt och strukturerat sedan tidigare, samtidigt som intresset för att bo i Mjölby med omnejd ökar.

– Mjölby är en väldigt aktiv kommun med att fånga nya invånare och nyproduktionen har ju bidragit, säger hon.

Utmaningen framåt för mäklarbyrån är att fortsätta det hårda arbetet och fortsätta i samma strukturerade arbetssätt med inriktning på teamet.

– Något som vi alltid gör är att vara två på en visning till exempel. Vi ska fortsätta så som vi gjort, och inte tappa av utan hålla högt engagemang, säger hon.

Personalen blev uppvaktade av sin försäljningschef Olof Widaeus som bjöd på tårta. Mäklarkedjan har 230 bobutiker. Att vara en av tolv butiker som prisas 2019 är hedrande, tycker Camilla Lindgren som också är stolt över kundernas nöjdhet.

– Vi får kunder på rekommendationer och kunder som kommer tillbaka!

Publicerad 20 December 2019 15:29